About

download.png

Wie is Michaël?

Van jongs af aan was ik geïnteresseerd in apparaten met snoertjes. In de loop van de jaren ben ik steeds meer met media gaan doen. Fotograferen, filmen, geluids- en lichtproducties, vormgeving, noem het maar op. Na de middelbare school ben ik de studie Kunst & Techniek op het HBO gaan volgen. 

Alhoewel ik breed geïnteresseerd ben, ligt mijn grootste passie in de fotografie. Het is prachtig hoe kleuren, vormen en lijnen samenkomen tot een herinnering. Sinds 2015 heb ik dan ook mijn eigen bedrijf: Michaël Terlouw Fotografie. Ik zou mezelf omschrijven als allround fotograaf: veelzijdig, betrokken en enthousiast. 

Daarnaast heb ik ervaring met  vormgeving, film, animatie & licht- en geluidstechniek. Doordat ik heb meegedraaid in een flink aantal producties weet ik wat er komt kijken bij concerten, tv-opnames en evenementen.

Mijn opdrachtgevers zijn:

Evangelische Omroep, Nederland Zingt, The Passion, Visie, Grolsch, Euro Concerts, Lucas Kramer, Jan Willem van Delft, Janine Beens, Eenorm, CB|Producties, CHARIS MUSIC, Graceland, Gospel Boulevard, Zinvloed en meer...

 

Instagram